Haberler

SİZLER İÇİN TATTIK: Nalia

Mart 2015


SİZLER İÇİN TATTIK: Nalia

Karadeniz mutfağı denilince aklımıza ilk gelen hamsi, fındık ve mısır unudur. Diğer bölge mutfakları kadar çok çok abartılı bir zenginliği olmasa da Karadenizlilerin iyi yemek pişirmeyi bildiklerini de söyleyebiliriz. Nalia Karadeniz Mutfağı adını, Karadenizlilere özel, nalia adlı ahşap bir yapıdan alır. Özellikle, hasat edilen mısırları korumak için yapılan ve bir diğer adı da “serender” olan nalia, Karadeniz’ in geleneksel mimarisinin en önemli öğelerinden biridir. Biz de, bu Karadeniz’ in eski tatlarını ve yeni lezzetleri merak ediyoruz.  Bostancı ve Güneşli’ deki şubelerinde hizmet veren Nalia Karadeniz Mutfağı’ nda yemekler, sağlık ve lezzeti bir arada bulmak isteyenler için pişiyor.

Bizim Beğendiklerimiz: Kara Lahana Çorbası, Hemşin Mıhlama, Mısır Ekmeği, Hamsi Tava, Çayeli Kuru Fasülye, Karışık Turşu, Naila Salata.

http://www.nalia.com.tr/menu/