Haberler

SİZLER İÇİN TATTIK: Lacivert

Şubat 2017


SİZLER İÇİN TATTIK: Lacivert

1999 yılından bu yana hizmet veren ve bir boğaz klasiği haline gelen Lacivert, yaz aylarında bol güneşli ve esintili terasında, kış aylarında ise rıhtımı aratmayan, camekânlı salonlarında misafirlerini deniz manzaralı masalarında ağırlıyor. Şef Hüseyin Ceylan’ın klasikten vazgeçemeyen yenilikçi anlayışı, Lacivert’in Türk mutfağını temel alan ve bir parçası olduğu Akdeniz mutfağından beslenen özgün tarzıyla bütünleşmektedir. Brunch’larının en önemli özelliği ise tüm ürünlerin organik olması. Anadolu mutfağının özgün lezzetlerinin en doğru tarifleriyle hazırlandığı ve yepyeni yörelerden seçilen özel lezzetler, Lacivert Brunch’ta sizleri lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Gönül rahatlıyla yiyebileceğiniz bu lezzetlerle hem sağlıklı beslenmiş olacaksınız hem de yediğiniz lezzetlerin gerçek tadına varacaksınız. Yüzyıllar öncesinin geleneksel lezzetlerinin de çeşit çeşit şerbetlerle sunulduğu Lacivert Brunch Sofrası, içinizi ferahlatıyor. 

Beğendiklerimiz: Deniz mahsülleri çorbası,Ege Aromalı Ahtapot, Çıtır Derili Ördek Budu, Vişneli yumuşak bar.

http://www.lacivertrestaurant.com/index.html