Haberler

SİZLER İÇİN TATTIK: Çiya

Kasım 2014


SİZLER İÇİN TATTIK: Çiya

Çiya'nın kurucusu Musa Dağdeviren, 1960 Gaziantep-Nizip doğumludur. Çiya' nın kuruluşundan 11 yıl sonra 1998' de yine aynı sokakta Anadolu mutfak kültüründe artık yörelerinde bile unutulmaya yüz tutmuş yemeklerin, kaybolmuş lezzetlerin sunulduğu, eski kültürlerin günümüze taşındığı bir "Kültür Sofrası" yani Çiya Sofrası açılır. Gerek ambiyansı, gerekse içerisinde barındırdığı lezettli tatlar ile Gaziantep yemeklerine ev sahipliği yapan Çiya Sofrasında, falafelden, ısırgan otu çorbasına, sıkma köfteden, çartlak kebabına, zahter salatasından, fındık lahmacuna, zeytinyağlılardan, şerbetlere birbirinden leziz birçok yöresel tatlardan deneme şansınız olacak.

Bizim Beğendiklerimiz: Ezogelin Çorba, Barbunya Plaki, Fındık Lahmacun, Cartlak Kebabı, Zahter Salatası, Kabak Tatlısı, Karadut Şerbeti.

Rezervasyon: 0 (216) 336 30 13

www.ciya.com.tr